Dik papier, dun papier of OHP-transparanten instellen op het bedieningspaneel

Volg de onderstaande procedure om het apparaat in te stellen met behulp van het bedieningspaneel als u dik papier, dun papier of OHP-transparanten in de handinvoerlade plaatst.

Belangrijk

1. Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-toets op het bedieningspaneel.

Illustratie Gebruikersinstellingen/Teller-knop

2. Druk op [Systeeminstellingen].

3. Druk op het tabblad [Instellingen papierlade].

4. Druk op [Pijl-omlaagVolg.] om door de lijst te bladeren.

5. Druk op [Papiertype: Handinvoerlade].

Schermafbeelding bedieningspaneel

6. Selecteer de juiste items aan de hand van het papiertype dat u in wilt stellen.

• Druk op [OHP(transparant)] in het gebied [Papiertype] bij het plaatsen van OHP-transparanten.

Schermafbeelding bedieningspaneel

• Selecteer het juiste item in het gebied [Papiertype] wanneer u dun of dik papier plaatst.

Schermafbeelding bedieningspaneel

7. Druk op [OK].

Het papiertype dat u heeft geselecteerd wordt weergegeven.

8. Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

Het beginscherm wordt weergegeven.