PDF-Menu

In dit gedeelte worden de gebruikersinstellingen beschreven onder Printereigensch.in het PDF Menu.

PDF wachtwoord wijzigen

U kunt het wachtwoord voor het PDF-bestand dat afgedrukt wordt instellen d.m.v. PDF direct afdrukken.

• Huidig wachtwoord

• Nieuw wachtwoord

• Nieuw wachtwoord bevestigen

[Nieuw wachtwoord] en [Nieuw wachtwoord bevestigen] verschijnen alleen wanneer [Huidig wachtwoord] ingesteld wordt.

Er kan een wachtwoord worden ingesteld via Web Image Monitor, maar dan wordt de wachtwoordinformatie over het netwerk verzonden. Als beveiliging een prioriteit is, stel dan het wachtwoord in via dit menu vanaf het bedieningspaneel.

PDF Groepswachtwoord

Deze instelling is niet beschikbaar op dit apparaat.

Omgekeerde volgorde afdrukken

U kunt aangeven of het apparaat automatisch in omgekeerde volgorde afdrukt.

Standaard: [Uit]

Resolutie

U kunt de resolutie van de afdruk instellen in dots per inch.

Standaard: [600 dpi (Snel)]

Autodet Invoerricht

U kunt opgeven of het apparaat al dan niet automatisch de afdrukrichting van ontvangen afbeeldingen detecteert.

Als u [Aan] selecteert, detecteert het apparaat de richting (staand/liggend) van de ontvangen afbeeldingen en wordt de juiste afdrukrichting automatisch toegepast.

Standaard: [Aan]