PS Menu

In dit gedeelte worden de gebruikersinstellingen beschreven in het menu PS Menu onder Printereigensch..

Dit menu kan alleen worden gekozen wanneer er een optionele PostScript 3-eenheid is geïnstalleerd.

Taak time-out

Wanneer het afdrukken regelmatig wordt onderbroken door gegevens van andere poorten kunt u instellen hoe lang de printer moet wachten (in seconden) voordat de huidige taak wordt geannuleerd.

Default: [Driver / opdracht gebr.]

Als u [Apparaatinst. gebr.] selecteert, voer dan een waarde in tussen 0 en 999.

Standaard: "0"

Wanneer u dit op "0" instelt, zal de huidige taak niet worden geannuleerd wanneer deze wordt onderbroken.

Wacht time-out

Hier kunt u opgeven hoe lang de printer wacht (in seconden) voordat het ontvangen van de taak wordt geannuleerd als de printer het einde van de taak niet kan detecteren.

Default: [Driver / opdracht gebr.]

Als u [Apparaatinst. gebr.] selecteert, voer dan een waarde in tussen 0 en 999.

Standaard: "300"

Wanneer u dit op "0" instelt, zal de huidige taak niet worden geannuleerd wanneer het einde van de taak niet kan worden gedetecteerd.

Gegevensnotatie

U kunt een gegevensnotatie selecteren.

Standaard: [TBCP]

Deze instelling is niet van kracht wanneer het apparaat parallel is aangesloten.

Wanneer het apparaat wordt gebruikt met een parallelle verbinding en de binaire gegevens worden vanaf het printerstuurprogramma verzonden, dan wordt de afdruktaak geannuleerd.

Resolutie

U kunt de resolutie van de afdruk instellen in dots per inch.

Standaard: [600 dpi (Snel)]

Autodet Invoerricht

U kunt opgeven of het apparaat al dan niet automatisch de afdrukrichting van ontvangen afbeeldingen detecteert.

Als u [Aan] selecteert, detecteert het apparaat de richting (staand/liggend) van de ontvangen afbeeldingen en wordt de juiste afdrukrichting automatisch toegepast.

Standaard: [Aan]