Onderhoud

In dit gedeelte worden de gebruikersinstellingen beschreven in het menu Onderhoud onder Printereigensch..

Menu beveiligen

U kunt voorkomen dat ongeautoriseerde gebruikers de gebruikersinstellingen kunnen wijzigen. Menu beveiligen kan worden ingesteld voor elk van de volgende gebruikersinstellingen-menu's.

Neem contact op met de beheerder voor meer informatie.

Lijst-/proefafdruk beveiligd

U kunt de items onder [Lijst- / Proefafdruk] beveiligen.

Neem contact op met de beheerder voor meer informatie.

Verwijder alle tijdelijke afdruktaken

U kunt alle afdruktaken die tijdelijk in het apparaat zijn opgeslagen, verwijderen.

Verwijder alle opgeslagen afdr.taken

U kunt alle afdruktaken die in het apparaat zijn opgeslagen, verwijderen.