De configuratiepagina interpreteren

In dit gedeelte wordt de configuratiepagina beschreven.

Systeemreferentie

• Apparaat-ID

Hier wordt het serienummer weergegeven dat door de fabrikant aan het paneel werd toegewezen.

• Totale hoeveelheid geheugen

Hier wordt het totale geheugen (SDRAM) weergegeven dat op de printer geïnstalleerd is.

• Totaal teller

Hier wordt het totale aantal pagina's weergegeven dat tot nu toe met de printer is afgedrukt.

• Firmwareversie

• Printer

Hier wordt het versienummer van de apparaatfirmware weergegeven.

• Systeem

Hier wordt het versienummer van de systeemfirmware weergegeven.

• Engine

Geeft het versienummer van de motor van de printer weer.

• LCDC

Hier wordt het versienummer van het scherm van het bedieningspaneel weergegeven.

• NIB

Hier wordt het versienummer van de netwerkinterface weergegeven.

• Apparaatverbinding

Dit/deze item(s) verschijnt/verschijnen wanneer de apparaatoptie(s) geïnstalleerd is/zijn.

• HDD: Font/Macro download

Hier wordt de capaciteit van de harde schijf weergegeven.

• Printertaal

Hier wordt het versienummer van de taal van het printerstuurprogramma weergegeven.

• Verbonden apparatuur

Hier wordt de geïnstalleerde optionele apparatuur weergegeven.

Papierinvoer

Hier worden de instellingen weergegeven die in het menu papierlade-instellingen werden ingevoerd.

Systeem

Hier worden de instellingen weergegeven die in het menu systeem werden ingevoerd.

PCL Menu

Hier worden de instellingen weergegeven die in het PCL-menu werden ingevoerd.

PS Menu

Hier worden de instellingen weergegeven die in het PS-menu werden ingevoerd.

PDF Menu

Hier worden de instellingen weergegeven die in het PDF-menu werden ingevoerd.

Host-interface

Hier worden de instellingen weergegeven die in het Host-interfacemenu werden ingevoerd.

Wanneer DHCP actief is op het netwerk, verschijnen het werkelijke IPv4-adres, het subnet mask en het gateway-adres tussen haakjes op de configuratiepagina.

Interface informatie

Hier wordt de interface-informatie weergegeven.