Rechtstreeks afdrukken vanaf een verwijderbaar geheugenapparaat

Indien er een optioneel geheugenslot is geïnstalleerd op het apparaat, dan kunt u de verwijderbare geheugenapparaten (USB-flashgeheugen en SD-kaarten) op het apparaat aansluiten en de bestanden die er op opgeslagen zijn direct afdrukken.

Bestanden in de volgende formaten kunnen worden afgedrukt: JPEG, TIFF, en PDF.

Deze functie is nuttig voor het afdrukken van bestanden zonder hulp van een computer.

Verwante onderwerpen

Overzicht van direct afdrukken vanaf een verwijderbaar geheugenapparaat
Scherm voor direct afdrukken
Afdrukken vanaf een verwijderbaar geheugenapparaat