Het foutenlogboek controleren

Als bestanden als gevolg van afdrukfouten niet kunnen worden opgeslagen, kunt u de oorzaak van de fout achterhalen in het foutenlogboek op het bedieningspaneel.

Belangrijk

1. Druk op de knop [Printer].

Het afdrukscherm verschijnt.

2. Druk op [Foutenlogboek].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Er verschijnt een foutenlogboek.

Afhankelijk van de beveiligingsinstellingen worden bepaalde fouten mogelijk niet weergegeven.

3. Druk op de gewenste afdruktaaklijst.

U kunt een taaklijst selecteren vanuit [Volledige lijst], [Takenlijst Bev. afdruk], [Lijst vbl afdr.taken], [Lijst uitgest. afdr.tk] of [Lijst opgesl. afdr.tk.].

4. Selecteer het afdrukbestand dat u wilt controleren en druk vervolgens op [Details].

Er verschijnt een gedetailleerd foutenlogboek.

Druk op [Pijl-omhoogVorige] of [Pijl-omlaagVolg.] om door de foutbestanden te bladeren.