Opgeslagen afdrukbestanden verwijderen

1. Druk op de [Printer]-knop om het printerscherm weer te geven.

2. Druk op [Afdruktaken].

3. Druk op [Lijst opgesl. afdr.tk.].

Er wordt een lijst met opgeslagen afdrukbestanden die opgeslagen op het apparaat zijn, weergegeven.

Sommige afdruktaken worden, afhankelijk van de beveiligingsinstellingen, mogelijk niet weergegeven.

4. Selecteer het bestand dat u wilt verwijderen en druk op [Verwijderen].

Het bevestigingsscherm voor verwijdering wordt weergegeven.

Als u een wachtwoord heeft ingesteld in het printerstuurprogramma, voer dan het wachtwoord in om het bestand te verwijderen.

Wanneer u meerdere afdrukbestanden heeft geselecteerd waarvan enkele een wachtwoord vereisen, verwijdert het apparaat de bestanden die overeenkomen met het opgegeven wachtwoord en de bestanden die geen wachtwoord vereisen. Het aantal bestanden dat wordt verwijderd, wordt weergegeven in het bevestigingsscherm.

Raadpleeg uw bestandbeheerder als u uw wachtwoord bent vergeten.

5. Druk op [Ja] om het bestand te verwijderen.

Het geselecteerde bestand wordt verwijderd.