De Originele afdruktakenlijst selecteren

Volg de onderstaande procedure om het scherm met originele afdruktaken in te stellen en weer te geven.

De Originele afdruktakenlijst selecteren

1. Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

Illustratie Gebruikersinstellingen/Teller-knop

2. Druk op [Printereigenschappen].

Het menu [Printereigensch.] verschijnt.

3. Druk in het tabblad [Systeem] op [Originele afdruktakenlijst].

4. Selecteer [Volledige lijst] of [Lijst per gebruiker ID].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Nadat u de instellingen heeft geconfigureerd, wordt het geselecteerde type van de afdruktaaklijst weergegeven.

Een afdruktakenlijst weergeven

1. Druk op de knop [Printer].

Illustratie printerknop

2. Druk op [Afdruktaken].

Schermafbeelding bedieningspaneel

De Volledige lijst of de Lijst per Gebruiker-ID wordt weergegeven.

Volledige lijst

Als u [Volledige lijst] selecteert in [Originele afdruktakenlijst], wordt het volgende scherm weergegeven:

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. Het scherm Gebruiker-ID, Datum/Tijd en Bestandnaam

Geeft de tijd weer waarop de opdracht werd ingevoerd om de opgeslagen bestanden af te drukken, de gebruiker-ID's en de bestandsnamen.

2. Afsluiten

Hiermee keert u terug naar het printerscherm.

3. Geselecteerd:

Geeft het aantal geselecteerde bestanden weer.

4. Select. alle tk.

Selecteert alle bestanden die zijn opgeslagen in het apparaat.

5. Alles wissen

Wist alle selecties.

6. Wachtwoord wijz.

Wijzigt of verwijdert het wachtwoord van een bestand indien een wachtwoord is ingesteld. Druk op [Wachtwoord wijz.] om het wachtwoord te wijzigen, voer het huidige wachtwoord en daarna het nieuwe wachtwoord in op het bevestigingsscherm. Druk op [Wachtwoord wijz.] om het wachtwoord te verwijderen, laat het vak voor invoeren/bevestigen van een nieuw wachtwoord leeg en druk daarna op [OK].

U kunt ook wachtwoorden instellen voor de opgeslagen afdrukbestanden die momenteel geen wachtwoord hebben.

7. Afdrukken

Drukt een geselecteerd bestand af.

8. Verwijderen

Verwijdert een geselecteerd bestand.

9. Pijl-omhoogVorige/Pijl-omlaagVolg.

Past de lijst met bestanden niet op het scherm, scroll dan naar beneden door de lijst.

10. Details

Geeft informatie over een geselecteerd bestand weer.

11. Lijst opgesl. afdr.tk.

Geeft alleen de opgeslagen afdrukbestanden weer die zijn opgeslagen in het apparaat.

12. Lijst uitgest. afdr.tk

Geeft alleen de uitgestelde afdrukbestanden weer die zijn opgeslagen in het apparaat.

13. Lijst vbl afdr.taken

Geeft alleen de testafdrukbestanden weer die zijn opgeslagen in het apparaat.

14. Takenlijst Bev.afdr.

Geeft alleen beveiligde afdrukbestanden weer die zijn opgeslagen in het apparaat.

15. Volledige lijst

Geeft alle bestanden weer die zijn opgeslagen in het apparaat.

16. Taak per gebruiker-ID

Geeft de lijst per gebruiker-ID weer.

Lijst per gebruiker-ID

Als u [Lijst per gebruiker ID] selecteert in [Originele afdruktakenlijst], verschijnt het volgende scherm:

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. Gebruiker-ID

Geeft de gebruiker-ID's weer van de personen die bestanden naar het apparaat verzenden.

2. Wissen

Wist een selectie.

3. Afsluiten

Hiermee keert u terug naar het printerscherm.

4. Volledige lijst

Geeft alle afdruktaken weer.

5. Lijst per gebruiker ID

Geeft de afdruktaaklijst weer van elke ID.

6. Alle taken afdrukken

Drukt alle geselecteerde bestandstypen af die door de Gebruiker-ID zijn verzonden.

7. Terug

Hiermee keert u terug naar het vorige scherm.

8. Pijl-omhoogVorige/Pijl-omlaagVolg.

Past de lijst met bestanden niet op het scherm, scroll dan naar beneden door de lijst.