Function Palette

Function Palette bevat toetsen voor functies die al via de uitgebreide functies van DeskTopBinder zijn geconfigureerd. Met deze toetsen kunt u Windows-bestanden afdrukken, afdrukvoorbeelden bekijken, afbeeldingen converteren en scanners registreren voor documenten, zonder DeskTopBinder te openen. U kunt deze functies ook gebruiken door het betreffende bestand naar de toets van de desbetreffende functie te slepen en neer te zetten.

1. Ga in het menu [Start] naar [Alle programma's] en [DeskTopBinder] en klik vervolgens op [Function Palette].

Onderin het scherm wordt een pictogram voor Function Palette aan de taakbalk toegevoegd.

2. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram dat is toegevoegd aan de taakbalk en klik op [Eigenschappen...].

Het dialoogvenster [Eigenschappen] wordt weergegeven.

3. Klik op het tabblad [Inhoud] en schakel het middelste selectievakje [PDF directafdr.] in en klik op [OK].

Het venster [Eigenschappen] wordt gesloten en het pictogram [PDF directafdr.] wordt toegevoegd aan het palet.