DeskTopBinder-functies uitbreiden

Dit hoofdstuk geeft uitleg over de manier waarop u de functies van DeskTopBinder kunt uitbreiden.

Als u een functie wilt uitbreiden, klikt u op het pictogram ervan in de lijst [Type:].

De volgende procedure geeft uitleg over hoe de [Wizard Uitgebreide functies] gebruikt kan worden om PDF-bestanden direct af te drukken.

1. Ga in het menu [Start] naar [Alle programma's] en vervolgens naar [DeskTopBinder] en klik op [Wizard Uitgebreide functies].

Het dialoogvenster [Wizard Uitgebreide functies] wordt weergegeven.

2. Selecteer [Gemakkelijke instellingen] en klik dan op [Start]. Klik herhaaldelijk op [Volgende] totdat het dialoogvenster [Afdrukfunctie2] verschijnt.

3. Klik in het dialoogvenster [Afdrukfunctie2] op [Toevoegen...].

Als u [Instelling alle functies] selecteert voordat u op [Start] klikt, klik dan op het [Uitvoer] icoon op het [Type:] lijst. Selecteer [PDF directafdr.] in [Selecteerbare functie(s):] en klik dan op [Toevoegen].

Het dialoogvenster [Eigensch. PDF directafdr.] wordt weergegeven.

4. Klik op [Specificeren...], voer het IP-adres of hostnaam van het apparaat in en klik dan op [OK].

5. Klik op [OK].

Het dialoogvenster [Eigensch. PDF direct afdr.] wordt gesloten.

6. Klik herhaaldelijk op [Volgend >] totdat [Beëindigen] wordt weergegeven.

7. Klik op [Voltooien].