Vanuit een toepassing de instellingen van de printer maken

U kunt printerinstellingen opgeven vanuit een specifieke toepassing.

Hiervoor opent u het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren] in de desbetreffende toepassing. De volgende procedure legt uit hoe u de instellingen voor een specifieke toepassing kunt opgeven met behulp van Windows XP WordPad als voorbeeld.

1. Klik in het menu [Bestand] op [Afdrukken...].

Het dialoogvenster [Afdrukken] ([Print]) wordt weergegeven.

2. Selecteer de printer die u wilt gebruiken in de lijst [Printer selecteren].

3. Klik op [Voorkeursinstellingen].

Het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren...] wordt weergegeven.

4. Maak de nodige instellingen en klik op [OK].