Het instellingenscherm voor het printerstuurprogramma weergeven

In dit onderdeel wordt uitgelegd hoe u de eigenschappen van het printerstuurprogramma opent en configureert.

In de volgende procedure wordt uitgelegd hoe u het printerstuurprogramma onder Windows XP configureert. Als u een ander besturingsprogramma gebruikt, kan de procedure enigszins anders zijn.

Verwante onderwerpen

De standaardinstellingen voor de printer opgeven - Printereigenschappen
Standaardinstellingen voor de printer maken - Voorkeuren voor afdrukken
Vanuit een toepassing de instellingen van de printer maken
Printerinstellingen maken - Snelkeuzes