Windows Vista, Windows Server 2008 - USB

Belangrijk

Als het printerstuurprogramma al is geïnstalleerd, is plug-and-play ingeschakeld en is het pictogram van de printer die is aangesloten op de USB-poort toegevoegd aan het venster [Printers].

Indien het printerstuurprogramma niet is geïnstalleerd, volgt u de plug-en-play-instructies van de printer op om deze vanaf de meegeleverde cd-rom te installeren.

1. Controleer of de printer uitgeschakeld is.

2. Sluit het apparaat op de computer aan met een USB-kabel.

Sluit de USB-kabel goed aan.

3. Zet het apparaat aan.

De Wizard Nieuwe hardware gevonden wordt gestart en USB-printondersteuning wordt automatisch geïnstalleerd.

4. In het scherm Nieuwe hardware gevonden, selecteert u [Lokaliseren en installeren van de stuurprogramma-software (Aanbevolen)].

Klik op [Ja] of [Doorgaan] wanneer het venster [Gebruikeraccountbeheer] wordt geopend.

5. Wanneer een bericht verschijnt waarin wordt verzocht de cd-rom te plaatsen, plaats dan de cd-rom in het cd-romstation.

Klik op [Sluiten] als het dialoogvenster [Automatisch afspelen] wordt geopend.

6. Selecteer de naam van het apparaat waarvan u het stuurprogramma wilt installeren en klik op [Volgende].

Als het bericht [Windows kan de uitgever van deze stuurprogrammasoftware niet verifiëren] wordt weergegeven, klikt u op [Deze stuurprogrammasoftware toch installeren].

7. Klik op [Sluiten].

Als de installatie is voltooid, wordt het pictogram van de printer die is aangesloten op de "USB001"-poort toegevoegd aan het venster [Printers].