Snelinstallatie

U kunt de printerstuurprogramma's eenvoudig installeren vanaf de cd-rom die met dit apparaat is meegeleverd.

Met behulp van snelinstallatie wordt het PCL 6-printerstuurprogramma in de netwerkomgeving geïnstalleerd en wordt de standaard TCP/IP-poort ingesteld.

Belangrijk

1. Sluit alle toepassingen die momenteel worden uitgevoerd.

2. Plaats de cd-rom in het cd-romstation.

Het installatieprogramma wordt gestart.

3. Selecteer een interfacetaal en klik vervolgens op [OK].

4. Klik op [Snelinstallatie].

De softwarelicentieovereenkomst verschijnt in het dialoogvenster [Gebruiksrechtovereenkomst].

5. Wanneer u de overeenkomst hebt gelezen, klikt u op [Ik accepteer de overeenkomst] en vervolgens op [Volgende >].

6. Selecteer in het dialoogvenster [Selecteer printer] het apparaatmodel dat u wilt gebruiken.

Voor netwerkverbindingen via TCP/IP, selecteert u het apparaat waarvan het IP-adres wordt weergegeven in [Verbinden met].

Selecteer voor een parallelle aansluiting het apparaat waarvan de printerpoort wordt weergegeven in [Verbinden met].

7. Klik op [Installeer].

Als het bericht [Hardware-installatie] verschijnt, klikt u op [Toch doorgaan].

De installatie van het printerstuurprogramma wordt gestart.

Het PCL 6-printerstuurprogramma wordt geïnstalleerd in de taal van het besturingssysteem.

8. Klik op [Voltooien].

Er wordt een bericht weergegeven waarin u wordt gevraagd de computer opnieuw op te starten. Start de computer opnieuw op om de installatie te voltooien.

9. Klik op [Afsluiten] in het eerste dialoogvenster van het installatieprogramma en verwijder de cd-rom uit het station.