Het printerstuurprogramma installeren

In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u het printerstuurprogramma kunt installeren. Het printerstuurprogramma kan op twee manieren worden geïnstalleerd: via Snelinstallatie welke het printerstuurprogramma installeert of door het juiste stuurprogramma te installeren via de poort die u wilt gebruiken.

Het printerstuurprogramma downloaden

U kunt het printerstuurprogramma installeren vanaf de met dit apparaat meegeleverde cd-rom, of het downloaden van de website van de fabrikant.