Een sitecertificaat installeren

Ga naar de verificatieserver en haal het 'CA-certificaat' op.

De methode voor het ophalen van de certificaten is afhankelijk van het besturingssysteem dat u gebruikt.

1. Log in op de Web Image Monitor in de beheerdersmodus.

2. Klik in het menugedeelte op [Configuratie].

3. Onder "Beveiliging" klikt u op [Site certificaat].

4. Klik op [Bladeren] in het scherm "Site certificaat om te importeren" en selecteer vervolgens het CA-certificaat dat u verkregen hebt.

5. Klik op [Importeren].

6. Controleer of de [Status] van het geïmporteerde certificaat "Betrouwbaar" weergeeft.

Als [Site certificaat controleren] [Actief] is en de [Status] van het certificaat [Onbetrouwbaar] is, is communicatie wellicht niet mogelijk.

7. Klik op [OK].

8. Klik op [Uitloggen].

9. Sluit de Web Image Monitor.