IEEE 802.1X configureren

IEEE 802.1X kan geconfigureerd worden met de beheerdersmodus van Web Image Monitor. U kunt kiezen uit vier soorten van EAP-verificatiemethodes: EAP-TLS, LEAP, EAP-TTLS en PEAP. Let erop dat elke EAP-verificatiemethode verschillende configuratie-instellingen en verificatieprocedures gebruikt.

Typen certificaten en vereisten voor certificaten zijn de volgende:

EAP-soorten die een "Site certificaat" vereisen:

EAP-TLS, EAP-TTLS, PEAP (vereist behalve LEAP)

EAP-soorten die een "Site certificaat" en een "Apparaatcertificaat" vereisen:

EAP-TLS, PEAP (fase 2 geldt uitsluitend voor TLS)

Als een certificaat is vereist, moet u alle instellingen configureren nadat u het certificaat heeft geïnstalleerd.

Verwante onderwerpen

Een sitecertificaat installeren
Apparaatcertificaat installeren
Items van IEEE 802.1X voor ethernet instellen
Items van IEEE 802.1X voor draadloos LAN instellen