Windows 7

1. Klik in het menu [Start] op [Apparaten en printers].

2. Klik op [Printer toevoegen].

3. Klik op [Netwerkprinter, draadloze printer of Bluetooth-printer toevoegen].

De computer begint te zoeken naar beschikbare Bluetooth-apparaten.

4. Selecteer uit de lijst met gedetecteerde apparaten de printer die u wilt gebruiken en klik daarna op [Volgende].

5. Als u de printernaam wilt wijzigen, geeft u de nieuwe naam op in het venster [Printernaam]. Klik vervolgens op [Volgende].

6. Als u de printer wilt delen, stelt u de nodige instellingen in en klikt u op [Volgende].

7. Als u een testpagina wilt afdrukken, klik op [Testpagina afdrukken] op de pagina "Testafdruk".

Klik anders op [Voltooien].