Windows Vista

Belangrijk

1. Klik in het menu [Start] op [Configuratiescherm].

2. Klik in het onderdeel "Hardware en Geluid" op [Printers].

3. Klik in het bovenste deel van het venster op [Een printer toevoegen].

4. Klik in het venster [Printer toevoegen] de optie [Netwerkprinter, draadloze printer of Bluetooth-printer toevoegen].

De computer begint te zoeken naar beschikbare Bluetooth-apparaten.

5. Selecteer uit de lijst met gedetecteerde apparaten de printer die u wilt gebruiken en klik daarna op [Volgende>].

Alle gedetecteerde draadloze printers worden weergegeven in de lijst met gedetecteerde printers, niet alleen Bluetooth-printers.

Controleer of de printer die u selecteert een Bluetooth-printer is.

6. Plaats de cd-rom die is meegeleverd met dit apparaat in het cd-rom-station van uw computer en klik vervolgens op [Op mijn computer zoeken naar stuurprogrammasoftware (geavanceerd)] op het scherm [Nieuwe hardware gevonden].

7. Selecteer in het venster [Nieuwe hardware gevonden] het printerstuurprogramma dat u wilt gebruiken en klik daarna op [Volgende].

De installatie van het printerstuurprogramma wordt gestart.

8. Als het venster [Windows-beveiliging] wordt weergegeven, klikt u op [Deze stuurprogrammasoftware toch installeren].

9. Klik op [Sluiten].

10. Als u de printernaam wilt wijzigen, geeft u de nieuwe naam op in het venster [Instellingen printernaam] window.

11. Wanneer u een testpagina wilt afdrukken, klik op [Testpagina afdrukken] op de pagina "Testafdruk".

Klik anders op [Voltooien].