De NCP-map zoeken met bladeren door netwerk

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u de NCP-map opspoort met de functie bladeren door netwerk.

1. Druk op [Bladeren door netwerk].

2. Als u "Verbindingstype" heeft ingesteld op [NDS], dan verschijnt een lijst met items in de NDS-boomstructuur. Als u "Verbindingstype" heeft ingesteld op [Bindery], dan verschijnt een lijst met items op de NetWare-server.

3. Zoek naar de bestemmingsmap in de NDS-boomstructuur of NetWare-server.

U kunt op [1 Niveau omhoog] drukken om van niveau te wisselen.

4. Selecteer de map die u wilt registreren.

5. Druk op [OK].