Energie besparen

In deze sectie worden de functies van het apparaat uitgelegd voor het besparen van energie.

Dit apparaat heeft de volgende functies om energie te besparen.

Energiespaarstand

Als u het apparaat een bepaalde tijd niet gebruikt of als u op de [Energiespaarstand]-knop drukt, verdwijnt het display en gaat het apparaat over op de energiespaarstand. Wanneer u de [Energiespaarstand]-knop nog een keer indrukt, gaat het apparaat weer aan. Het apparaat verbruikt minder stroom in de energiespaarstand.

U kunt de tijdsduur veranderen dat het apparaat wacht voordat het overschakelt naar de energiespaarstand nadat het kopiëren is voltooid of de laatste taak is uitgevoerd onder Paneeltimer UIT.

Automatisch uit

Als het apparaat een bepaalde periode inactief blijft, dan schakelt het automatisch dezelfde energiespaarstand in die het inschakelt wanneer de schakelaar ingedrukt wordt (indicatielampje uit). Deze functie heet "Automatisch uit".

U kunt de tijdsduur veranderen onder Automatische timer UIT.