Registreren/Wijzigen/Verwijderen

Opmerking

Ik wil een faxnummer registreren

Zie de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen Illustratie geeft aan dat instructies op een cd-rom staan voor meer informatie.

Zie de Faxhandleiding Illustratie geeft aan dat instructies op een cd-rom staan voor meer informatie.

Ik will een IP-faxnummer registreren

Zie de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen Illustratie geeft aan dat instructies op een cd-rom staan voor meer informatie.

Ik wil een e-mailadres registreren

Zie de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen Illustratie geeft aan dat instructies op een cd-rom staan voor meer informatie.

Ik wil een SMB-map registreren

Zie de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen Illustratie geeft aan dat instructies op een cd-rom staan voor meer informatie.

Ik wil meerdere adressen registreren als een groep

Zie de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen Illustratie geeft aan dat instructies op een cd-rom staan voor meer informatie.

Ik wil vaakgebruikte kopieerfuncties registreren

Zie de Kopieer- en Document Serverhandleiding Illustratie geeft aan dat instructies op een cd-rom staan voor meer informatie.

Ik wil de inhoud van het Adresboek van het apparaat naar het LAN-Faxadresboek kopiëren

Zie de Faxhandleiding Illustratie geeft aan dat instructies op een cd-rom staan voor meer informatie.