Afzonderlijke toepassingen installeren

U moet een LAN-Faxstuurprogramma op uw computer installeren voordat u de LAN-Faxfuncties kunt gaan gebruiken.

Adresboek en LAN-Fax Voorblad-Editor worden geïnstalleerd met het LAN-Faxstuurprogramma. Met het Adresboek kunt u LAN-Faxverzendbestemmingen wijzigen. LAN-Fax Voorblad-Editor helpt u bij het bewerken van LAN-Faxvoorbladen.

Gebruik de volgende procedure om LAN-Faxstuurprogramma, Adresboek en LAN-Fax Voorblad-Editor tegelijkertijd te installeren.

Verwante onderwerpen

Standaard TCP/IP-poort gebruiken
De SmartDeviceMonitor for Client-poort gebruiken