Opgeslagen documenten afdrukken

Met deze functie kunt u documenten afdrukken die zijn opgeslagen in de Document Server.

U kunt ook alleen de eerste pagina afdrukken als u de inhoud van het origineel wilt controleren.

Belangrijk

1. Druk op [Sel. opgesl. best.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Selecteer het document dat moet worden afgedrukt.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Druk op de miniatuurtoets om het scherm over te schakelen naar miniatuurweergave.

3. Als u een document met een wachtwoord selecteert, voert u het wachtwoord in en drukt u op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Als het document geen wachtwoord heeft, gaat u verder met stap 4.

4. Druk op [Bestand afdrukken] of [Afdrukken pagina 1].

Als u op [Bestand afdrukken] drukt, worden alle pagina's afgedrukt. Als u op [Afdrukken pagina 1] drukt, wordt alleen de eerste pagina afgedrukt.

Als u dubbelzijdig wilt afdrukken, drukt u op [Afdrukken 2-zijdig]. Wanneer meerdere bestanden werden opgegeven, worden ze per bestand afgedrukt.

Om het afdrukken te annuleren, drukt u op [Stop. met afdr].

5. Druk op de [Start]-knop.

Als alleen de eerste pagina wordt afgedrukt, wordt de bestandsnaam bovenaan het papier gezet.

Als u het afdrukken wilt annuleren nadat u op de [Start]-knop hebt gedrukt, drukt u op [Stop. met afdr.].

6. Druk op [Annuleren].

Het stand-byscherm verschijnt.