Opgeslagen documenten verzenden

Het apparaat verzendt documenten die zijn opgeslagen met de faxfunctie in de Document Server.

De in de Document Server opgeslagen documenten kunnen telkens opnieuw worden verzonden, totdat zij worden gewist. Eenmaal verzonden, worden de documenten opgeslagen in de Document Server. U kunt ze dus met één handeling verzenden en hoeft de originelen niet opnieuw te plaatsen.

Belangrijk

1. Druk op [Sel. opgesl. best.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Selecteer de te verzenden documenten.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer meerdere documenten worden geselecteerd, worden die in volgorde van selectie verzonden.

• Druk op [W.rij] om de volgorde van de te verzenden documenten te rangschikken.

• Druk op [Bestandsnaam] om de documenten in alfabetische volgorde te plaatsen.

• Druk op [Gebruikersnaam] om de documenten op volgorde van de geprogrammeerde gebruikersnaam te plaatsen.

• Druk op [Datum] om de documenten op volgorde van de geprogrammeerde datum te plaatsen.

Om details over opgeslagen documenten te bekijken, drukt u op [Details].

Druk op de Miniatuurweergave-toets om over te schakelen naar de miniatuurweergave.

3. Als u een document met een wachtwoord selecteert, voert u het wachtwoord in en drukt u op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Als het document geen wachtwoord heeft, gaat u verder met stap 4.

4. Als u uw originelen wilt toevoegen aan opgeslagen documenten en deze allemaal tegelijk wilt verzenden, drukt u op [Orig. plusopgesl. bestnd] of [Opgesl. bstnd plus orig.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Als u alleen opgeslagen documenten wilt verzenden, gaat u verder met stap 5.

Wanneer op [Orig.plus opgesl. bestnd] wordt gedrukt, verzendt het apparaat de originelen en vervolgens opgeslagen bestanden. Wanneer op [Opgesl. bstnd plus orig.] wordt gedrukt, verzendt het apparaat de opgeslagen bestanden en vervolgens originelen.

5. Druk op [OK].

6. Geef de bestemming op en druk vervolgens op de [Start]-knop.

Voor toevoegen van een origineel aan opgeslagen documenten, plaatst u het origineel en selecteert u vervolgens de gewenste scaninstellingen.

De toegevoegde originelen worden niet opgeslagen.

Verwante onderwerpen

Documenten opgeven vanuit [Bestandslijst]
Documenten opgeven via [Gebruikersnaam]
Documenten opgeven via [Bestandsnaam]
Een voorvertoning bekijken