Voordat de verzending is gestart

Gebruik deze procedure om een verzending te annuleren nadat het origineel is gescand.

Deze functie komt van pas wanneer u een verzending wilt annuleren, omdat u een fout in de bestemming heeft ontdekt of een fout in de originelen na opslag. Om geheugenverzending te annuleren, zoekt u het te annuleren bestand tussen de bestanden die in het geheugen zijn opgeslagen en verwijdert u dit.

U kunt de verzending van een bestand annuleren terwijl het bestand wordt verzonden, als het is opgeslagen in het geheugen of als de verzending niet is gelukt. Alle gescande gegevens worden uit het geheugen gewist.

Belangrijk

1. Druk op [Wijz TX/Inf.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Druk op [TX-bestand contr./stoppen].

Schermafbeelding bedieningspaneel

De lijst met opgeslagen bestanden die worden verzonden of die wachten op verzending verschijnt.

Om uitsluitend bestanden weer te geven die verzonden zijn, drukt u op [Bestanden TX].

3. Selecteer het bestand dat u wilt annuleren.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Als het gewenste bestand niet wordt weergegeven, drukt u op [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om het te zoeken.

In sommige gevallen wordt een bestemming mogelijk niet geselecteerd als de bestemming als "Sterretje" wordt weergegeven, afhankelijk van de beveiligingsinstellingen.

4. Druk op [Verz. stopz.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

5. Druk op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Om een ander bestand te annuleren, herhaalt u stap 3 t/m 5.

Om het stoppen van de verzending te annuleren, drukt u op [Annuleren].

6. Druk twee keer op [Afsluiten].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Het stand-byscherm verschijnt.