Terwijl het origineel wordt verzonden

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u een verzending annuleert terwijl de indicator Communiceren brandt.

1. Druk op de [Wis/Stop]-knop.

Illustratie van Wis/Stop-knop

Het scherm dat wordt weergegeven in stap 2 kan tevens worden weergegeven door op [TX-bestand contr./stoppen] onder [Wijz TX/Inf.] te drukken.

2. Selecteer het bestand dat u wilt annuleren.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Als het gewenste bestand niet wordt weergegeven, drukt u op [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om het te zoeken.

In sommige gevallen wordt een bestemming mogelijk niet geselecteerd als de bestemming als "Sterretje" wordt weergegeven, afhankelijk van de beveiligingsinstellingen.

3. Druk op [Verz. stopz.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

4. Druk op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Om een ander bestand te annuleren, herhaalt u stap 2 t/m 4.

Om het stoppen van de verzending te annuleren, drukt u op [Annuleren].

5. Druk op [Afsluiten].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Nadat u op [TX-bestand contr./stoppen] onder [Wijz TX/Inf.] heeft gedrukt in stap 1, drukt u tweemaal op [Afsluiten].

Het stand-byscherm verschijnt.