Een faxbestemming wijzigen

In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u een naam en faxnummer in het Adresboek kunt wijzigen.

1. Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

Illustratie Gebruikersinstellingen/Teller-knop

2. Druk op [Systeeminstellingen].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3. Druk op [Beheerdertoepassingen].

4. Druk op [Adresboekmanagement].

5. Controleer of [Programmeren/Wijzigen] geselecteerd is.

6. Selecteer de naam waarvoor u de faxbestemming wilt wijzigen.

Druk op de naamtoets of voer het registratienummer in met behulp van de cijfertoetsen.

7. Wijzig de naam of toetsweergave door op [Wijzigen] te drukken onder "Naam" of "Toetsweergave".

Schermafbeelding bedieningspaneel

8. Voer de naam of toetsweergave in en druk vervolgens op [OK].

9. Om de titel te wijzigen, drukt u op de toets voor de classificatie die u wilt gebruiken onder "Selecteer een titel".

10. Druk op [Faxbestemm.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

11. Druk op [Wijzigen] onder "Faxbestemm.".

Schermafbeelding bedieningspaneel

12. Voer het nieuwe faxnummer in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op [OK].

13. Wijzig zo nodig de instellingen van "Select. Lijn", "Geav. eigens.", "Internationale TX Modus", "Faxkoptekst" en "Labels invoegen".

14. Druk op [OK].

15. Druk op [Afsluiten].

16. Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.