Wanneer u een gatekeeper-server of SIP-server gebruikt

De IP-Faxbestemmingsgegevens die u moet opgeven, variëren afhankelijk van de configuratie van het apparaat en de configuratie van het netwerk waarmee het apparaat is verbonden.

Afhankelijk van de configuratie van dit apparaat, geeft u als volgt de IP-Faxbestemming op:

Wanneer er geen gatekeeper / SIP-server wordt gebruikt

• Vanaf IP-Fax naar IP-Fax

Geef het IP-adres of de hostnaam op van het ontvangende apparaat.

Voorbeeld: 192.168.1.10 (IP-adres)

Voorbeeld: IPFAX1 (hostnaam)

• Van IP-Fax naar G3-fax

Geef het G3-faxtelefoonnummer van het ontvangende apparaat op.

Voorbeeld: 0312345678

Wanneer een gatekeeper server wordt gebruikt

• Vanaf IP-Fax naar IP-Fax

Geef het alias telefoonnummer van het ontvangende apparaat op.

Voorbeeld: 0311119999 (alias telefoonnummer)

• Van IP-Fax naar G3-fax

Geef het G3-faxtelefoonnummer van het ontvangende apparaat op.

Voorbeeld: 0312345678

Wanneer een SIP-server wordt gebruikt

• Vanaf IP-Fax naar IP-Fax

Geef de SIP Gebruikersnaam van het ontvangende apparaat op.

Voorbeeld: ABC (SIP Gebruikersnaam)

• Van IP-Fax naar G3-fax

Geef het G3-faxtelefoonnummer van het ontvangende apparaat op.

Voorbeeld: 0312345678