Resolutie

Geef de resolutie op overeenkomstig het formaat van de tekst op het origineeel.

Afbeeldingen en tekst worden door het apparaat gescand door deze te converteren in een aantal dots. De dichtheid van deze dots bepaalt de kwaliteit van de afbeelding en de tijd die nodig is om te verzenden. Afbeeldingen die met een hoge resolutie (Super Fijn) worden gescand, hebben daarom een hoge kwaliteit, maar het verzenden ervan duurt langer. Andersom geldt dat het scannen in een lage resolutie (Standaard) resulteert in een lagere kwaliteit, terwijl het origineel wel sneller wordt verzonden. Selecteer de instelling die voldoet aan uw behoeften gebaseerd op tijd en afbeeldingshelderheid.

Standaard (8 × 3,85 lijnen/mm, 200 × 100 dpi)

Selecteer dit voor originelen die tekens van een normaal formaat bevatten.

Detail (8 × 7,7 lijnen/mm, 200 × 200 dpi)

Selecteer dit voor originelen die kleinere tekens bevatten of wanneer u meer helderheid wenst. Deze resolutie is twee keer zo fijn als Standaard.

Super Fijn (optioneel uitbreidingsgeheugen vereist: 16 × 15,4 lijnen/mm, 400 × 400 dpi)

Selecteer dit voor originelen met zeer fijne details of wanneer u de meest optimale afbeeldingshelderheid wenst. Deze resolutie is acht keer fijner dan Standaard.

1. Druk op [Scaninstellingen].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Druk op [Resolutie].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3. Selecteer de benodigde resolutie en druk vervolgens op [OK].