Het scherm Installatie ongedaan maken

Dit deel geeft uitleg over de verschillende items op het scherm Installatie ongedaan maken.

Met dit scherm kunt u de installatie van uitgebreide eigenschappen ongedaan maken.

Schermafbeelding van webbrowser (afbeelding met genummerde verklaringen)

1. [Terug]

Klik hierop om terug te keren naar het [Configuratie]-menu van Web Image Monitor.

2. [Installatie ongedaan maken]

Wanneer u op [Installatie ongedaan maken] klikt, wordt de installatie van de eigenschappen die geselecteerd zijn in de 'Lijst Uitgebreide eigenschap', ongedaan gemaakt.

3. Lijst Uitgebreide eigenschap weergeven

Toont een lijst van geïnstalleerde uitgebreide eigenschappen.

Selectie

Klik op de radioknop(pen)) van de uitgebreide eigenschap waarvan u de installatie ongedaan wilt maken en klik dan op [Installatie ongedaan maken] om het verwijderingsproces te starten.

Naam Uitgebreide eigenschap

Toont de namen van de uitgebreide eigenschappen.

Type

Toont de verschillende typen uitgebreide eigenschappen. Voor meer informatie, zie "Verschillende typen uitgebreide eigenschappen".

Status

Toont de status van uitgebreide eigenschappen.

• Bezig met Startup

De uitgebreide eigenschappen worden geactiveerd.

• Stoppen

De uitgebreide eigenschappen worden uitgeschakeld.

• Uitstellen

Aleen uitgebreide eigenschappen van het Type-J*1 worden weergegeven.

De uitgebreide eigenschappen worden geactiveerd, maar bevinden zich in de standby-modus. U moet opnieuw opstarten voordat u deze nieuwe eigenschappen kunt gebruiken.

• Wachten

Alleen uitgebreide eigenschappen van het Type-C*2 worden weergegeven.

Uitgebreide eigenschappen worden geactiveerd zodra het apparaat opnieuw opgestart wordt.

• Beëindigen

Alleen uitgebreide eigenschappen van het Type-C*2 worden weergegeven.

Uitgebreide eigenschappen worden afgesloten zodra het apparaat opnieuw opgestart wordt.

*1 Embedded Software Architecture Application Java taalversie

*2 Embedded Software Architecture Application C taalversie

Beschrijving

Toont korte samenvattingen van de uitgebreide eigenschappen.

Versie

Toont de versies van de uitgebreide eigenschappen.

Startup locatie

Toont de locaties waar de uitgebreide eigenschappen geïnstalleerd zijn.