Het scherm Aanvullende Opstart-instelling voor programma

Dit deel geeft uitleg over de verschillende opties op het scherm Aanvullende Opstart-instelling voor programma.

Met dit scherm kunt u geïnstalleerde, aanvullende programma's starten en stoppen.

Schermafbeelding van webbrowser (afbeelding met genummerde verklaringen)

1. [Terug]

Klik hierop om terug te keren naar het [Configuratie]-menu van Web Image Monitor.

2. [Startup/Stop]

Klik hierop om de status van het geselecteerde aanvullende programma in te stellen op "Bezig met Startup" of "Stoppen".

3. Lijst Aanvullende programma's weergeven

Toont een lijst van geïnstalleerde aanvullende programma's.

Selectie

Klik op het cirkeltje naast het programma dat u wilt instellen op "Bezig met Startup" of "Stoppen". Klik na het selecteren op [Startup/Stop].

Naam Aanvullend programma

Toont de namen van aanvullende programma's.

Eigenschappen

Toont een informatiescherm voor het aanvullende programma waardoor u het [Eigenschappen]-icoon kunt aanvinken.

Nr.

Toont de ID van elk aanvullend programma dat geïnstalleerd is.

Status

Toont de status van een aanvullend programma.

• Bezig met Startup

Aanvullende programma's worden ingeschakeld.

• Stoppen

Aanvullende programma's worden uitgeschakeld.

• Uitstellen

Aanvullende programma's zijn geactiveerd, maar bevinden zich in de standby-modus. U moet opnieuw opstarten voordat u deze nieuwe eigenschappen kunt gebruiken.

Beschrijving

Toont korte samenvattingen van de aanvullende programma's.

Versie

Toont de versies van het aanvullende programma.