Het scherm Installeer

Dit deel geeft uitlegt over de verschillende items op het Installeer-scherm.

Met dit scherm kunt u uitgebreide eigenschappen installeren.

Schermafbeelding van webbrowser (afbeelding met genummerde verklaringen)

1. [Terug]

Klik hierop om terug te keren naar het [Configuratie]-menu van Web Image Monitor.

2. Bronmedia

Selecteer de opslagmedia die gebruikt moet worden om de uitgebreide eigenschappen te installeren.

3. [Lijst Uitgebreide eigenschap weergeven]

Wanneer u op [Lijst Uitgebreide eigenschap weergeven] klikt, verschijnt er een lijst van installeerbare uitgebreide eigenschappen opgeslagen op de bronmedia (geselecteerd in Bronmedia).