Het scherm Andere functies

U kunt geavanceerde eigenschappen beginnen te gebruiken door op de functietoetsen te drukken. Als verschillende eigenschappen toegewezen zijn aan dezelfde functietoets, verschijnt het scherm Andere functies, waarmee u de eigenschap kunt selecteren die u wilt gebruiken.

Hieronder vindt u een voorbeeld van het scherm Andere functies.

Bijvoorbeeld: verschillende eigenschappen zijn toegekend aan de toets [Andere functies].

1. Druk op de [Andere functies]-toets.

Illustratie Andere functies-toets

Het scherm Andere functies verschijnt.

2. Druk op de functie die u wenst te gebruiken.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Dit scherm verschijnt niet als JavaTM Platform de enige geavanceerde eigenschap van Type-C is.

Geavanceerde eigenschappen van Type-J*1

Geavanceerde eigenschappen van Type-J*1 worden toegewezen aan één enkele functietoets.Zelfs als er meerdere geavanceerde eigenschappen van Type-J*1 geïnstalleerd zijn, worden ze dus als één functie weergegeven in het scherm Andere functies.

Geavanceerde eigenschappen van Type-C*2

Functietoetsen kunnen worden toegewezen aan individuele geavanceerde eigenschappen van Type-C*2.Als er verschillende geavanceerde eigenschappen van Type-C*2 geïnstalleerd zijn, zullen er dus ook verschillende eigenschappen worden weergegeven in het scherm Andere functies.

*1 Embedded Software Architecture Application Java taalversie

*2 Embedded Software Architecture Application C taalversie