De eigenschappen die u wilt gebruiken selecteren

Gebruik het scherm Andere functies om de geavanceerde eigenschappen die u wilt gebruiken te selecteren.

Opmerking

Hieronder vindt u een voorbeeld van het scherm Andere functies.

Bijvoorbeeld: verschillende eigenschappen zijn toegekend aan de toets [Andere functies].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Dit scherm verschijnt niet als JavaTM Platform de enige geavanceerde eigenschap van Type-C is.

Geavanceerde eigenschappen van Type-J*1 selecteren

1. Druk op [JavaTM Platform].

• Als er maar één geavanceerde eigenschap van Type-J*1 geïnstalleerd is:

Deze eigenschap is dan geactiveerd.

• Als meerdere geavanceerde eigenschappen van Type-J*1 geïnstalleerd zijn:

• Als er een geavanceerde eigenschap met prioriteitsinstellingen is:

De geavanceerde eigenschappen van Type-J*1 waaraan prioriteit is gegeven, worden eerst geactiveerd.

• Als er geen geavanceerde eigenschappen zijn waaraan prioriteit is gegeven:

Het scherm voor de selectie van geavanceerde eigenschappen verschijnt. Ga naar stap 2.

2. Druk op de geavanceerde eigenschap van Type-J*1 die u wenst te gebruiken.

Schermafbeelding bedieningspaneel

De geavanceerde eigenschap van Type-J*1 die u hebt geselecteerd wordt geactiveerd.

Geavanceerde eigenschappen van Type-C*2 selecteren

1. Druk op de geavanceerde eigenschap van Type-C*2 die u wenst te gebruiken.

De geavanceerde eigenschap van Type-C*2 die u hebt geselecteerd wordt geactiveerd.

*1 Embedded Software Architecture Application Java taalversie

*2 Embedded Software Architecture Application C taalversie