De grootte van Massa/Stapel instellen

Wijzig de instellingen voor "Massa formaat"*1 en "Stapelformaat"*2 voor geavanceerde eigenschappen van Type-J.

*1 "Massa" verwijst naar een geheugengebeid wat gebruikt wordt door JavaTM Platform en daaraan gerelateerde toepassingen.

*2 "Stapel" verwijst naar een geheugengebied dat gebruikt wordt om tijdelijke data voor een toepassing in op te slaan.

1. Open het scherm 'Geavanc.Eigenschapinstell'.

Het scherm Geavanc. Eigenschapinstell. verschijnt en er wordt een lijst met de geïnstalleerde geavanceerde eigenschappen weergegeven.

2. Druk op [Beheerder toepassingen].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Het scherm Beheerdertoepassingen verschijnt.

Voor meer informatie over de opties op het scherm Beheerder toepassingen, zie "Het scherm Beheerdertoepassingen".

3. Druk op [Massa/Stapel formaatinstellingen].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Het scherm voor het instellen van "Massaformaat" en "Stapelformaat" verschijnt.

De huidige "Vrij" en "Totaal" capaciteit van het Systeemgeheugen en Massa verschijnen aan de onderkant van het scherm.

4. Om de grootte van de massa te wijzigen, drukt u op [Wijzigen] onder "Massa formaat". Om het formaat van de stapel te wijzigen, drukt u op [Wijzigen] onder "Stapelformaat".

Schermafbeelding bedieningspaneel

5. Met de cijfertoetsen van het bedieningspaneel kunt u de waarden intoetsen voor "Massa formaat" en "Stapelformaat".Druk vervolgens op [#].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Om opnieuw de standaardwaarden in te stellen, druk op [Standaard herstellen].

6. Druk op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Het scherm voor de Beheerdertoepassingen verschijnt weer.

7. Druk op [Afsluiten].