Het scherm Beheerdertoepassingen

In dit deel wordt uitleg gegeven over de opties in het scherm genaamd Beheerder toepassingen.

Voor meer informatie over de bewerkingen die u kunt uitvoeren met dit scherm, zie "Beheerdertoepassingen".

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. [Afsluiten]

Druk hierop om de geavanceerde eigenschapinstellingen af te sluiten.

2. Instellingenlijst

Toont een lijst met instellingen.

• [Geav. eigensch. kop.]

Niet beschikbaar.

• [Kopiëren opslaggegevens kaart]

Niet beschikbaar.

• [Web-installatie instellingen]

Geef de installatie van uitgebreide eigenschappen via het netwerk op.

• [Massa / Stapel formaatinstellingen]

Geef de massa en het stapelformaat op die nodig zijn voor de uitgebreide eigenschappen.

• [Select. beschikbare functies]

Geef inschakelen/uitschakelen op voor de JavaTM platform-functies uit de lijst op.

• [Webservice-instellingen]

Configureer de aan het netwerk gerelateerde instellingen.