Prioriteiten instellen

U kunt alleen de prioriteit instellen van Type-J uitgebreide eigenschappen.

Indien er meerdere Type-J uitgebreide eigenschappen zijn geïnstalleerd, dan kunt u hun activeringsprioriteit opgeven. Voor meer details, zie "De eigenschappen die u wilt gebruiken selecteren".

1. Open het scherm Geavanc.Eigenschapinstell..

Het scherm Start-up instelling verschijnt en er wordt een lijst weergegeven met de geïnstalleerde geavanceerde eigenschappen.

Als er meerdere geavanceerde eigenschappen van Type-J geïnstalleerd zijn, wordt [Prior.] weergegeven aan het begin van de regel.

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Druk op [Prior.] voor de geavanceerde eigenschap van Type-J die u prioriteit wilt geven.

[Prior.] wordt gemarkeerd en de instelling wordt opgeslagen.

Schermafbeelding bedieningspaneel

3. Druk op [Afsluiten].