Geavanceerde eigenschappen stopzetten

Normaal is het niet nodig om uitgebreide eigenschappen te stoppen.

Uitgebreide eigenschappen die nodig zijn voor de communicatie met de server kunnen stoppen als de server uitgeschakeld wordt.

1. Open het scherm Geavanc.Eigenschapinstell..

Het scherm Start-up instelling verschijnt en er wordt een lijst weergegeven met de geïnstalleerde geavanceerde eigenschappen.

2. Druk op de geavanceerde eigenschappen die u wilt stopzetten, te kiezen uit de eigenschappen met de "Status" "Start-up", "Onderbreken" of "Wachten".

Schermafbeelding bedieningspaneel

Afhankelijk van het type en de status van de geavanceerde eigenschappen waar u op drukt, reageert het apparaat als volgt:

Geavanceerde eigenschappen van Type-J*1

• Wanneer "Uitstellen" weergegeven wordt:

De markering van de geavanceerde eigenschappen verdwijnt en hun "Status" verandert in "Stoppen". De uitgebreide eigenschappen stoppen ermee en worden onbruikbaar.

• Wanneer "Bezig met Startup" weergegeven wordt:

De markering van de geavanceerde eigenschappen verdwijnt en hun "Status" verandert in "Stoppen". De uitgebreide eigenschappen stoppen ermee en worden onbruikbaar.

Geavanceerde eigenschappen van Type-C*2

• Wanneer "Wachten" weergegeven wordt:

De markering van de geavanceerde eigenschappen verdwijnt en hun "Status" verandert in "Stoppen". De uitgebreide eigenschappen stoppen ermee en worden onbruikbaar.

• Wanneer "Bezig met Startup" weergegeven wordt:

De markering van de geavanceerde eigenschappen verdwijnt en hun "Status" verandert in "Eindigen".

Nadat u het apparaat opnieuw opstart, verandert hun "Status" in "Stoppen". De uitgebreide eigenschappen stoppen ermee en worden onbruikbaar.

Als u het apparaat niet opnieuw opstart en opnieuw op dezelfde, ongemarkeerde geavanceerde eigenschap drukt, verandert de "Status" opnieuw in "Start-up".

*1 Embedded Software Architecture Application Java taalversie

*2 Embedded Software Architecture Application C taalversie

3. Druk op [Afsluiten].