Het scherm Extra progr installeren

In dit gedeelte vindt u meer uitleg over de verschillende items in het scherm Extra progr installeren.

Met dit scherm kunt u aanvullende programma's installeren.

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. [Afsluiten]

Druk hierop om de geavanceerde eigenschapinstellingen af te sluiten.

2. Lijst Aanvullende programma's weergeven

Weergave van een lijst met installeerbare extra programma's.

Media

Selecteer de opslagmedia om het aanvullende programma mee te installeren.

Naam Aanvullend programma

Toont de namen van aanvullende programma's.

Beschrijving

Toont korte samenvattingen van de aanvullende programma's.

Versie

Toont de versies van het aanvullende programma.

Bronmedia

Weergave van de opslaglocatie voor de installatie van het extra programma.