Het scherm Extra programma opstartinstelling

In dit gedeelte vindt u meer uitleg over de verschillende items in het scherm Extra programma opstartinstelling.

Met dit scherm kunt u geïnstalleerde, aanvullende programma's starten en stoppen.

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. [Afsluiten]

Druk hierop om de geavanceerde eigenschapinstellingen af te sluiten.

2. Lijst met extra programma's

Weergave van een lijst met extra programma's die geïnstalleerd zijn.

Status

Toont de status van een aanvullend programma.

• Bezig met Startup

Aanvullende programma's worden ingeschakeld.

• Stoppen

Aanvullende programma's worden uitgeschakeld.

• Uitstellen

Aanvullende programma's zijn geactiveerd, maar bevinden zich in de standby-modus. U moet opnieuw opstarten voordat u deze nieuwe eigenschappen kunt gebruiken.

Nr.

Toont de ID van elk aanvullend programma dat geïnstalleerd is.

Naam Aanvullend programma

Toont de namen van aanvullende programma's.

Beschrijving

Toont korte samenvattingen van de aanvullende programma's.

Versie

Toont de versies van het aanvullende programma.