Koptekst overslaan
HandleidingenInhoudVorigeVolgendeHelp

Het scherm Geavanceerde Eigenschapinstellingen

Het scherm Geavanceerde Eigenschapinstellingen bestaat uit tien schermen: [Start-up instelling], [Installeren], [Install.], [Allocatie wijzigen], [Geav.eigensch.info], [Beheerdertoepassingen], [Extra programma opstartinstelling], [Extra progr installeren], [Instal ext prog ongdn mkn] en [Info extra programma]. Het scherm [Start-up instelling] verschijnt standaard als eerste.

Hieronder vindt u uitleg over de schermen [Start-up instellingen], [Allocatie wijzigen], [Geav.eigensch.info], en [Beheerdertoepassingen].

Opmerking

Verwante onderwerpen

Het scherm Start-up instelling
Het scherm Allocatie wijzigen
Het scherm Geav.eigensch.info
Het scherm Beheerdertoepassingen
Overige schermen