Kopiëren op enveloppen vanuit de handinvoerlade

Als u kopieert op enveloppen, moet u het papiertype en -formaat specificeren.

Belangrijk

1. Open de rechterklep door de greep op te tillen.

Afbeelding van de rechterklep.

2. Duw de envelophendel aan de linkerkant van de fuseereenheid omlaag.

Afbeelding van de rechterklep.

3. Sluit het rechterpaneel.

Afbeelding van de rechterklep.

4. Open de handinvoer, leg de enveloppen er met de afdrukzijde naar beneden in en de flappen open naar de achterkant van het apparaat gericht. Duw de enveloppen in het apparaat totdat u een piepgeluid hoort.

Illustratie van de handinvoer

5. Plaats de papiergeleider op één lijn met het formaat van de envelop.

6. Druk op de toets [Handinvoer] en druk vervolgens op de [Scherp]-knop.

7. Druk op [Papierformaat].

8. Kies het formaat van de envelop en druk daarna twee keer op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

9. Plaats de originelen en druk vervolgens op de [Start]-knop.

10. Wanneer de kopieertaak voltooid is, moet u de envelophendel terugzetten op de oorspronkelijke positie.

Als u op gewoon papier kopieert zonder de hendel in zijn oorspronkelijke positie terug te zetten, kan dat van invloed zijn op de kopieerkwaliteit.