Kopiëren op speciaal papier vanuit de handinvoer

Wanneer u kopieert op speciaal papier zoals OHP-transparanten, dik papier (bijvoorbeeld briefkaarten), etiketten en dun papier, moet u de papiersoort en -formaat selecteren.

Belangrijk

1. Open de handinvoer en plaats het papier met de te kopiëren zijde naar beneden tot het geluidssignaal klinkt.

Plaats de OHP transparante vellen één voor één om een papierstoring te voorkomen.

2. Positioneer de papiergeleiders op basis van het papierformaat.

3. Druk op de toets [Handinvoer] en druk vervolgens op de [Scherp]-knop.

4. Druk op [Papiertype].

5. Selecteer het papiertype en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

6. Specificeer het papierformaat en druk vervolgens tweemaal op [OK].

7. Plaats de originelen en druk vervolgens op de [Start]-knop.