De standaardfuncties van het beginscherm van de Document Server wijzigen

U kunt de instellingen van het afdrukscherm van het eerste document of het scherm van het origineel van de eerste scan configureren.

Het afdrukscherm van het eerste document verschijnt wanneer [Naar afdr scherm] ingedrukt wordt op het selectiescherm van het document. Het scherm van het origineel van de eerste scan verschijnt wanneer [Origineel scannen] op het selectiescherm van het document ingedrukt wordt.

De functies die u kunt opgeven als standaardfuncties van de beginschermen zijn de volgende:

Voor meer informatie over hoe u de standaardfuncties die weergegeven worden op het afdrukscherm van het eerste document kunt configureren, zie "Wijzigen van de standaardfuncties van het beginscherm van de kopieën".

Druk op de [Programmeren]-knop en druk daarna op [Progr.] om de standaard functies die weergegeven worden op het scherm van het origineel van de eerste scan te configureren.