De standaardfuncties van het beginscherm van de kopieerfunctie wijzigen

U kunt de instellingen van het beginscherm zodanig configureren dat het standaardscherm de functies bevat die u het meest gebruikt.

Bijvoorbeeld: als de standaardinstelling de Duplex-functie is, maar u gebruikt de functie 1-zijdig kopiëren het meest, kunt u de standaardinstelling in 1-zijdig kopiëren veranderen.

De instellingen die u kunt registreren als standaarden zijn Type Origineel, Belichting, Spec. orig., Orig. invoerrichting, Kaft/Tussenblad, Bew./Stempel, Duplex/combi./reeks, Verkl/Vergr, Afwerken, Bestand opslaan, papierlade en het aantal kopieën.

1. Geef scannerinstellingen en andere instellingen op die u nodig heeft in het beginscherm.

2. Druk op de knop [Programmeren].

Illustratie van de knop Programmeren

3. Druk op [Als stnd progr.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

4. Druk op [Programmeren].

Schermafbeelding bedieningspaneel

5. Wanneer er een dialoogvenster voor bevestiging verschijnt, drukt u op [Ja].

De huidige instellingen zijn als standaardinstellingen geprogrammeerd. Het scherm keert terug naar de oorspronkelijke weergave.