Basisprocedure

Dit hoofdstuk beschrijft de basisprocedure voor het maken van kopieën.

Belangrijk

1. Controleer of "Gereed" wordt weergegeven op het scherm.

Als er een andere functie wordt weergegeven, druk dan op de [Kopieerapparaat]-knop aan de linkerzijde van het bedieningspaneel.

Beginscherm kopiëren

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Zorg ervoor dat er geen eerdere instellingen achterblijven.

Als er nog eerdere instellingen actief zijn, drukt u op de knop [Instellingen verwijderen].

3. Plaats de originelen.

4. Geef de gewenste instellingen op.

5. Voer het aantal kopieën in met de cijfertoetsen.

Het maximum aantal kopieën dat kan worden ingesteld is 999. Het standaardaantal is 99.

6. Druk op de [Start]-knop.

Het apparaat begint met kopiëren.

Als er originelen op de glasplaat worden geplaatst, dan drukt u op de toets [Scherp] nadat alle originelen zijn gescand.

7. Wanneer de kopieeropdracht is voltooid, drukt u op de knop [Instellingen verwijderen] om de instellingen te wissen.

Verwante onderwerpen

Kopiëren onderbreken
Vooraf ingestelde kopieeropdracht