Algemene eigenschappen

In dit onderdeel worden de gebruikersinstellingen in het menu Algemene Eigenschappen beschreven onder Kopieerapp./Doc. Server-eigensch..

Prioriteit automatische belichting

Hiermee kunt u instellen of Autom.Bel. “Aan” of “Uit” is, na het inschakelen of resetten van het apparaat of na het verwijderen van de instellingen.

Standaard voor "foto": [Uit]

Standaard voor “niet-foto”: [Aan]

Prioriteit origineel fototype

U kunt opgeven welk origineel fototype u wilt instellen wanneer u “Tekst/Foto” of “Foto” selecteert.

Standaard voor "Tekst/foto": [Gedrukte foto]

Standaard voor "Foto:": [Gedrukte foto]

Origineeltype weergeven

U kunt de origineeltypen op het basisscherm laten weergegeven.

Standaard: [Weergeven]

Als u “Verbergen” selecteert, is de weergave als volgt.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Papierweergave

U kunt instellen dat de beschikbare papierladen en -formaten in het basisdisplay worden weergegeven.

Standaard: [Weergeven]

Als u “Verbergen” selecteert, is de getoonde weergave zoals hieronder wordt weergegeven.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Als u [Autom. pap. sel] annuleert, worden de formaten van het papier dat in de laden is geplaatst, weergegeven.

Origineelrichting in Duplexmodus

U kunt de richting van de originelen instellen wanneer u dubbelzijdige originelen kopieert.

Standaard: [Boven/boven]

Kopierichting in Duplexmodus

U kunt de richting van de kopieën instellen wanneer u dubbelzijdige kopieën maakt.

Standaard: [Boven/boven]

Max. aantal kopieën

Het maximale aantal kopieën kan ingesteld worden tussen de 1 en 999.

Standaard: [99 vellen()]

Automatische ladewisseling

Als u papier met hetzelfde formaat in twee of meer laden plaatst, schakelt het apparaat automatisch over naar de andere lade wanneer het papier in de eerste lade op is (indien Autom.pap.sel is geselecteerd). Deze functie wordt "Automatische ladewisseling” genoemd. Deze instelling geeft aan of Automatische ladewisseling al dan niet wordt gebruikt.

Standaard: [Met beeldrotatie]

• Met beeldrotatie

Gebruiken bij het kopiëren wanneer u de functie Automatische ladewisseling gebruikt.

• Zonder beeldrotatie

Kopieert alleen in combinatie met Automatische ladewisseling, indien u papier van hetzelfde formaat en in dezelfde richting in twee of meer laden plaatst. Als het papier niet van hetzelfde formaat is en niet in dezelfde richting wordt geplaatst, wordt het kopiëren onderbroken en wordt er een bericht weergegeven waarin u wordt gevraagd papier aan de lade toe te voegen.

• Off

Wanneer het papier in een papierlade op is, wordt het kopiëren onderbroken en wordt er een bericht weergegeven waarin u wordt gevraagd papier aan de lade toe te voegen.

Waarsch.geluid: Origineel op glasplaat

U kunt instellen of er een geluidsignaal moet klinken om aan te geven dat u een origineel bent vergeten te verwijderen.

Standaard: [Aan]

Als Paneel toetsgeluid bij Algemene functies (Systeeminstellingen) tijdens het instellen van het systeem ingesteld wordt op “Uit”, dan wordt deze functie uitgeschakeld, zelfs als het op “Aan” wordt ingesteld.

Oproepen bij taakeinde

U kunt instellen of u een geluidsignaal wilt laten klinken ("pi") als een kopie is afgedrukt.

Indien Paneel toetsgeluid in Algemene eigenschappen (Systeeminstellingen) is ingesteld op “Laagst”, “Laag”, “Midden” of “Hard”, dan piept het apparaat om u te laten weten dat een taak niet is voltooid, omdat bijvoorbeeld het kopiëren werd onderbroken, het papier in de papierlade op is of omdat er een papierstoring is opgetreden.

Standaard: [Aan]

Aangepaste functie: Kopieerapparaat

U kunt maximaal zes regelmatig gebruikte functies vastleggen onder de Kopieerfunctietoetsen.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Standaard voor “Aangepaste functie: Kopieerapparaat 1”: [1- zijdig 2- zijdig: B/B]

Standaard voor “Aangepaste functie: Kopieerapparaat 2”: [2- zijdig 2- zijdig]

Standaard voor “Aangepaste functie: Kopieerapparaat 3”: [1- zijd. Cmb 2 orig]

Standaard voor “Aangepaste functie: Kopieerapparaat 4”: [1- zijd. Cmb 4 orig]

Standaard voor “Aangepaste functie: Kopieerapparaat 5”: [Marge creëren]

Standaard voor “Aangepaste functie: Kopieerapparaat 6”: [Uit]

Aangepaste functie: Document Server opslag

U kunt maximaal zes regelmatig gebruikte functies vastleggen onder de toetsen Opslag Document Server voor het scannen van documenten.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Standaard voor “Aangepaste functie: Document Server opslag 1”: [2-zijdig orig. B/ B]

Standaard voor “Aangepaste functie: Document Server opslag 2”: [1-zijd. Cmb 2 orig]

Standaard voor “Aangepaste functie: Document Server opslag 3”: [1-zijd. Cmb 4 orig]

Standaard voor “Aangepaste functie: Document Server opslag 4”: [1-zijd. Cmb 8 orig]

Standaard voor “Aangepaste functie: Document Server opslag 5”: [Marge creëren]

Standaard voor “Aangepaste functie: Document Server opslag 6”: [Uit]