Gemengde formaten-modus

Als u deze modus instelt, kunt u originelen van verschillend formaat samen in de ADF plaatsen. Het apparaat detecteert automatisch het formaat van elk origineel en kopieert het dienovereenkomstig.

Belangrijk

De volgende formaten kunnen worden opgegeven:

Regio A pictogram (voornamelijk in Europa en Azië)

A3Liggend, A4StaandLiggend, B4 JISLiggend, B5 JISStaandLiggend, 11 × 17Liggend, 81/2 × 13Liggend, 81/2 × 11StaandLiggend

1. Druk op de toets [Spec. orig.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Druk op [Gemengde formaten] en druk vervolgens op [OK].

3. Lijn de achter- en linkerzijden van de originelen uit zoals weergegeven in de afbeelding.

Illustratie van gemengde formaten

1. Richting waarin het origineel ingevoerd wordt

4. Stel de documentgeleider in op het breedste origineel formaat.

5. Plaats originelen in de ADF.

6. Druk op de [Start]-knop.